DAGENS UP TO DATE

Jeg våknet ikke av meg selv idag,men ble vekket av moren min. Hun snakker skikkelig høyt noen ganger. Så spiste jeg frukost med faren min,fordi hun måtte innom moren sin. Jeg fikk gjort ferdig brevet jeg skal sende til noen i Tyskland,så har jeg lest,sett tv og andre ting.

Så har jeg sortert noen av tingene mine,men på rommet mitt er det mer som må sorteres. Jeg må gi bort noe,kaste noe og beholde noe av det,men det blir vanskelig og få det gjort på en dag. Jeg må ta det gruppevis,om dere forstår hva jeg mener... Bladene er på en måte allerede sortert,men andre ting som bøker og slikt. Det må jeg få gjort fortere enn svinnt.

Det er dette jeg har tenkt mest på i desse dagene,og jeg må få meg noen kasser og ha ting i.. Finner vel noen hos Kremmerhuset imorgen. Nå skal jeg bare slappe av,mens jeg ser på tv. Jeg må bli ferdig med denne boken jeg leser på,men også skrive ferdig den nye delen av historien min.

Jeg blogger mer imorgen. Hadde tenkt og ta bilder,men været satt virkelig en stopper for det. Hater dette dårlige været,og så tenker jeg på de som bor i USA. De har jo mistet hjemmene,slektninger og venner pågrunn av Tornadoer,og det er litt verre enn dette. Er dere enig?

Snakkes imorgen.

DAGENS SANGER:

 

Girls Aloud: The Loving Kind


Girls Aloud: Girl Overboard


Girls Aloud: Can't Speak French


LidoLido-Turn Up The Life Ft.Timbuktu & Yosefhttp://www.youtube.com/watch?v=hYoQH5uYv34

LidoLido-Different Part II Ft.Bernhofthttp://www.youtube.com/watch?v=nmvm81S_qlE&feature=related

NATTA BLOGGEN...

KLEM,

CAMILLA

3 kommentarer

Isabell

08.mar.2012 kl.22:34

sv: Tusen takk :D

Erle Carter

09.mar.2012 kl.15:01

kule sanger!

Janne, kommenterer tilbake

09.mar.2012 kl.18:23

Fine sanger :D

Skriv en ny kommentar

hits