LITT OM MEG OG JOBB

Noen er etter meg for at jeg ikke jobber akkurat nå,men det kommer ikke til å forbli slik. Jeg har det bare sånn akkurat nå,men jeg trenger virkelig ikke drittslenging om dette temaet nå. Jeg har blitt mobbet hele oppveksten min,og jeg har ikke hatt det lett altså.

Selv om jeg ble mobbet,så har jeg aldri vært frekk mot andre. Jeg har veldig lyst til å bli forfatter,men også hobby fotograf. Har ikke det rette kameraet enda,men jeg skal ønske meg ett til min 32-årsdag. Ett Speilrefleks Kamera:D Når jeg gikk Helse og Sosialfag så begynte jeg å like Psykologi.. Leste mye om det,men kunne aldri tenke meg å bli Psykolog. Det var spennende å lese om det,likevel.

Jeg har alltid elsket dyr,og jeg hadde en hund som het Aksel for lenge siden. Han ble påkjørt og døde,og de måtte avlive ham.. Jeg hadde også en hest på for,som het Habit. Han var kjempe snill,og han gjenkjente meg alltid på måten jeg gikk på, fordi de hadde betong gulv i stallen..

Har fortalt om mye av dette før,men.. Jeg begynte å røyke på Ungdomskolen,men har ikke røykt på lenge.. Kom ganske fort ut av tellingen. Jeg sluttet uten hjelpemiddel,og hadde bare ett tilbakefall.

Jobbet en stund hos FRETEX når jeg gikk på Fagerlia Vgs,men det var på en av de sorterings stedene.. Det var kjempe hyggelig å jobbe der. Senere gikk jeg på Ørskog Vgs,og der bodde jeg på Internat.

Det var skikkelig morsomt,og ble ikke så mye mobbing der,heldigvis. Vi hadde en telefonboks der,vi kunne ringe og venner og familie kunne ringe oss. En kveld ringte det en fyr og spurte hva jeg hadde på meg. Det var ganske ekkelt.

VIL DERE VITE NOE MER?

JEG KOMMER TILBAKE OM EN STUND.

KLEM,

CAMILLA

3 kommentarer

May-Teresa

15.05.2012 kl.20:42

:-)

camilovestvdandspn

15.05.2012 kl.22:42

May: :)

camilovestvdandspn

16.05.2012 kl.22:59

Anonym: Ok.

Skriv en ny kommentar

hits