MOBBING Fra Barneskolen og Oppover...

Jeg vil fortelle om når jeg ble mobbet for første gang. Det var på Barneskolen,og han som mobbet meg ble drept på Utøya 22.Juli 2011. Han ble mobbet selv og lot det gå utover meg. Han sparket eller slo meg ikke,men det var ordene han brukte som var sårende..

Jeg forstår i ettertid at han hadde det like vanskelig som meg,og derfor kommer jeg ikke til og snakke dårlig om han. Jeg er ikke en slik person... Senere ble jeg mobbet igjen,men ikke av han,det var på Ungdomskolen.

Jeg turte nesten ikke å gå ut i friminuttene,eller i Storefri. Visste ikke hva som ville skje,så jeg begynte å røyke. De andre elevene som også røyket ble plutselig venner med meg,og jeg synes det var litt uvant,siden vi ikke hadde vært det før.

Så kom Vgs og jeg trodde at ting ville bli bedre,men da var det lærerene som startet og si ting til meg,som jeg tok som mobbing. Spesielt ei på Fagerli Vgs... Sa at jeg ikke kunne jobbe i Barnehage fordi jeg var for stille.

Jeg trengte tid til å bli kjent med folk før jeg åpnet meg opp for dem. Det er hva mobbingen gjorde med meg,og det har tatt veldig mye tid før jeg tenkte at dette skal jeg komme meg igjennom.

Jeg vil si unnskyld til en som har skrevet kommentarer her på bloggen min under ANONYM.. Jeg tror at grunnen til at jeg reagerte som jeg gjorde er en blanding mellom mobbingen og at jeg har familierelaterte problemer akkurat nå. Håper du forstår...

KLEM,

CAMILLA

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits