DAGENS UP TO DATE

Våknet to ganger idag.. Første gangen våknet jeg bare en liten stund og så sovnet jeg igjen. Våknet ikke så sent heller,men jeg var kjempe sliten etter all kjeftingen jeg måtte høre på. Jeg har hatt en tenkedag idag,fordi de har tenkt å begynne å bygge noen hus rett nedenfor huset vårt.

Jeg synes de burde bygge dem ett annet sted enn her,men det kommer ikke til å skje. De ødelegger naturen her,fordi dei tenker på å bygge ting,og på penger. Ikke alt handler om penger.

Blir skikkelig irritert på slike folk altså. Har dette skjedd noen av dere? Jeg vil ikke tenke på dette hele tiden,men klarer jo ikke å la være... :( Det er vakkert her,og når de bygger andre hus her,blir alt ødelagt.

Jeg tenker seriøst på å flytte bort herfra,men jeg har jo ikke penger til det. Må legge meg å slappe av litt snart,ellers klarer jeg ikke å sove inatt. Fikk med meg SWITCHED AT BIRTH og de siste episodene av FRUSTRERTE FRUER. Veldig vemodig,men alle serier slutter en gang.

Hvem heier dere på når det kommer til THE AMAZING RACE NORGE? Bruker å se på reprisene om natten noen ganger,og det vises nå.. Heier på de BesteVenninene jeg,og tvillingene. Dette er så spennende....

Nå sier jeg natta..,, Imorgen kommer svarene på Spørrerunden.

DAGENS ANTREKK:


DAGENS BILDER AV MEG:LØVETANN BILDE:)


DAGENS NEDENFOR HUSET BILDE:


GIRO D`ITALIA(Elsker Sykling):TO KJOLER FRA CUBUS,SOM JEG HAR LYST PÅ:
DAGENS SANGER:

Jenny Langlo: Building An Aeroplane

 

Linkin Park: New Divide

 

Linkin Park: Leave Out All The Rest (Album Version)

 

Carina Dahl: Adrenaline Overload

 

Carina Dahl: Song Stuck


KLEM,

CAMILLA


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits